banner2779
banner2752
banner2750

İSU KÖRFEZ MÜDÜRÜNDEN TAŞKÖPRÜLÜLER DERNEĞİNE ZİYARET



Ziyarette Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin SÖNMEZ, yönetim kurulu yeraldı. 

Ülke gündemi, yardımlaşma ve dayanışmanın önemi, Körfez İlçemiz ve Taşköprümüzle alakalı sıkıntılar ve bu sıkıntıların çözümü ile alakalı istişareler yapıldı.

İSU Şube Müdürü Muharrem BEKTAŞ, İSU'nun Körfez İlçe'de ve Köylerde yaptığı ve yapacağı çalışmalarla alakalı bilgi verdi. Derneklerimizin ve hemşerilerimizin daha fazla kaynaşma içerisinde olması gerektiğini bildirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Yasin SÖNMEZ, kurumların ve derneklerin sürekli istişare içerinde olmasını, sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edilmesi gerektiğini bildirdi. 

SÖNMEZ, Harekette birlik olmazsa, fikirdeki birlik faydasızdır" dedi ve nazik ziyaretlerinden dolayı İSU Körfez Şube Müdürü Muharrem BEKTAŞ'a teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751