İtfaiye, Kanalizasyon Çukuruna Düşen Köpeği Çıkartmadı!
Gebze ilçesinde 20 gün önce koşarken kanalizasyon çukuruna düşen köpek fabrika bekçisi tarafından besleniyor.

Doğduğundan beri elleriyle beslediği Akkuş köpeğin kaderine terk edilmesini kabullenmeyen bekçi Yakup Özdemir, ekmek ve su dolu iki ayrı kovayı iple çukura sarkıtarak 20 gün boyunca köpeği hayatta tutmayı başardı.

Doğduğundan beri elleriyle beslediği Akkuş köpeğin kaderine terk edilmesini kabullenmeyen bekçi Yakup Özdemir, ekmek ve su dolu iki ayrı kovayı iple çukura sarkıtarak 20 gün boyunca köpeği hayatta tutmayı başardı. Köpeğin herhangi bir tepki vermemesi ve sarkıttığı ekmeğe gelmediğini söyleyen Özdemir, köpeğin hayatından endişe duyduğunu söyledi. Şerafettin Tunç isimli bir başka işçi ise "Şu anda köpek yerine buraya bir insan düşebilirdi. Yetkililerin umursamaz tavrı pahalıya patlayabilir. İtfaiye ekipleri çukurdaki köpeği önemsemeyerek gitti. Özellikle sabah erken saatlerinde köpeğin can çekişir halde sesini duymamız canımızı yakıyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817