İTFAİYE MUHTAÇ VATANDAŞIN YUVASINI YAPTI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi örnek bir hizmete imza attı. Yangın, kaza ve doğal afetlerde vatandaşın hemen yardımına koşan Büyükşehir İtfaiyesi, bu kez de vatandaşın yuvasını yaptı. Kandıra İlçesi’nde eski bir köy evinde yaşayan yaşlı kadın ve kendisiyle yaşayan iki engelli torunu için itfaiye yeni bir ev inşa etti.

 

PREFABRİK EV

Eski evin hemen yanına inşa edilen prefabrik binanın kurulumunda, temelden çatı işlerine kadar itfaiye personeli çalıştı. Temelin kazılmasının ardından işe koyulan itfaiye ekipleri birer inşaat ustası maharetiyle çalıştı. Evin beton temelini dökerek kurulum zeminini hazırlayan ekipler, daha sonra prefabrik yapıyı titizlikle taşıyarak yerine getirdiler.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANDI

Yapının vinç yardımıyla temele oturtulmasının ardından montaj uygulamamalarına başlandı. İtfaiye ekipleri elbirliğiyle kısa sürede evin yapımını tamamladı. 2+1 şeklindeki evin içine İtfaiye ekipleri birtakım ev eşyası da yerleştirdi.

 

YENİ YUVALARINA KAVUŞTULAR

Yıkık dökük eski evlerinden yeni yapılan yuvalarına yerleşen nine ve engelli torunları rahat bir nefes aldı. Kış günlerinde yeni bir eve kavuşmanın mutluluğunu yaşayan nine ve torunları Büyükşehir yetkililerine teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817