İtfaiyecilik aşkla, sevdayla yapılmalıdır

 

İTFAİYECİLİK HAFTASI

İtfaiye Daire Başkanı Kara ile beraberindeki heyet, İtfaiye Haftası nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kara, İtfaiye Haftası’nda yapılacak etkinlikler ve Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi’nin çalışmalarına yönelik Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi aktardı.

 

EĞİTİME ÖNEM VERİLMELİ

İtfaiyeciliğin inanç, aşk ve sevda işi olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, yangınların ve afetlerin meydana gelmeden önlenmesinin önemine değindi. Türkiye’nin gözbebeği olan Kocaeli İtfaiyesi’ni, dünyada örnek hale getirmek istediklerine değinen Başkan Karaosmanoğlu, KOMEK’te yangınların önlenmesi ve gerekli tedbirlerin alınmasına yönelik dersler verilmesinin faydalı olacağına değindi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK

Plajlarda görev alan cankurtaranlar ve gönüllü itfaiyecilerin çok sayıda kişinin hayatını kurtardığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu,  ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli kurumlarından biridir. Başarıları Türkiye’de konuşulan, her yerde anlatılan bir kurum olduk. İtfaiye, bizim en başarılı, en önemli birimlerimizden biridir. İtfaiye teşkilatımız, Türkiye’ye örnek hale geldi’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817