İtfaiyeden hayata döndüren kurtarış
 Karanlıkta baca boşluğunu göremeyen

Usta 3 kat boşluğa düştü, itfaiye duvar kırarak işçiyi kurtardı.

Körfez’de, bir çatı ustası tamir için incelemek üzere çıktığı çatı arasında, karanlıkta göremediği havalandırma boşluğuna düştü. 15 metreden kapalı olan havalandırmaya düşen, bir saat süren çabadan sonra duvarı kıran itfaiye ekipleri tarafından hayata döndürüldü.

Alınan bilgilere göre, Yuvacık’ta oturan evli ve 2 çocuk babası olan Yavuz Aksaç (43), arkadaşı Ramazan Sadıç ile birlikte, Yarımca Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan Vega Pasajı’nda 119 numarada bulunan Vega Apartmanı’na çıktı. Çatı onarımı için inceleme yaparak teklif vermek üzere 5. Kata çatı boşluğuna çıkan Yavuz Aksaç, aydınlatma olmadığı için el yordamı ile ilerlerken, önündeki havalandırma boşluğunu göremedi ve 15 metreden aşağı uçtu. Yanında bulunan arkadaşı Ramazan Sadıç, Yavuz Aksaç’ın çığlıklarını duyup yardıma koşmak isterken son anda boşluğu fark etti ve durdu.

Olay yerine çağrılan itfaiye ve polis ekipleri bir süre boşluğa inecek yer aradılar. Ancak, giriş olmadığı için kapalı olan boşluktan gelen iniltilere göre 3. Kattaki duvar balyozla kırıldı ve yaklaşık bir saat sonra yaralı çatı ustasına ulaşıldı. 112 görevlileri, açılan boşluğa sedye uzatarak kımıldayamayan Yavuz Aksaç’ı aldılar ve ilk müdahaleden sonra Derince Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar.

Sıkıştığı boşluktan kurtarılan Yavuz Aksaç’ın, ayakları üzerine düştüğü için belinde zedelenme olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi. Ölümden dönen Yavuz Aksaç’ın düşüşü ile ilgiliolarak polis soruşturma başlattı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817