‘İtirafçı Yürek’ Büyük Alkış Aldı

AYDIN SİGALI’DAN MÜTHİŞ BİR PERFORMANS

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Şehir Tiyatroları’nın emektar sanatçılarından Aydın Sigalı’nın yönetmen ve oyuncu olarak müthiş bir performans sergilediği İtirafçı Yürek sanatseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun tüm prova aşamasını görüntüleyen Şehir Tiyatrosu sanatçısı Tekin Ezgütekin’in fotoğraf sergisi de yine müthiş gecenin en güzel renklerinden biriydi.

 

TEK KİŞİLİK DEV KADRO

Bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan ‘İtirafçı Yürek’ korku, gerilim ve polisiye türlerinin öncülerinden ünlü yazar Edgar Allan Poe’nin öykü ve şiirlerinden uyarlandı. Engin Vural’ın çevirdiği, Mesut Vural’ın oyunlaştırdığı ‘İtirafçı Yürek’in Sanat Danışmanlığında Eylem Tanrıver,  dekor tasarımda Rona Topçuoğlu, ışık tasarımda Erol Dinçdemir, ses tasarımda İlker Sevüker, görsel tasarımda ise Aksel Zeydan Göz görev aldı.

 

İR BİLİNÇALTI GÖRSELİ

İtirafçı Yürek, son derece çarpıcı hikayeleri bir mantık dizgesi çerçevesinde yansıtması dışında; Edgar Allan Poe’nin birden fazla eserinden uyarlanması açısından da dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyor. Korkuların doruk noktasında hastalığıyla yüzleşen, çıldırmakla yaşama tutunmak arasında gidip gelen ve sonuçta hayatı altüst olan bir adamın bilinçaltı yolculuğu son derece çarpıcı görsel efektlerle gözler önüne seriliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817