İvak, “82 Acentamızla Mağdurların Haklarını Arıyoruz”

Faaliyete başladıkları günden bu yana birçok mağdur insana yardımcı olunduğunu ifade eden Mesut İvak, “her gün birçok kazalar yaşanıyor ve insanlar zarar görüyor. Bu kazların başında da trafik kazaları yer alıyor. Alınan önlemlere rağmen bu kazalar önlenemiyor. Trafik psikolojisi insan psikolojisiyle yakından ilgili bir kavramdır. Oldu ile öldünün önüne geçilemiyor. Bizler de insanların zarar gördüğü ve hak kaybına uğrama riski olan bu noktada devreye girerek, yardımcı oluyoruz. Trafik kazları sonrasında hayatını kaybedenlerin yakınları destekten yoksun kalabiliyor, yaralılar iş gücü kaybına uğrayabiliyor. Bu durumlarda yaralanma ve iş gücü kaybına göre maddi tazminat alma hakkına sahip oluyorlar. Kaza nedeniyle yaşanan travma nedeniyle de manevi tazminat alma hakkı bulunuyor. Kaza sonrasında uğranılan bedensel ve maddi zararları8n telafisi için trafik sigortası, koltuk sigortası, kasko gibi adlar altında zararı telafi eden güvenceler bulunmaktadır” dedi.

Mesut İvak, 82 acentaya sahip olduklarını belirterek, “Doğru Hasar Merkezi Genel Merkezinde 35 Avukat, kalabalık sayıda çalışanla birlikte, Türkiye ve yurt dışı temsilcileriyle dev bir aile olarak halkımızın hizmetindeyiz. Kuzey Marmara Bölgesi olarak (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa Orhangazi, Edirne) acentelerimiz ile mağdur ailelere, trafik kazası, iş kazası, demir yolu, hava yolu ve deniz yolu, meslek hastalıkları konularında uzman, profesyonel ekiple destek olarak, yardım etmekteyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817