İYİ İzmit'ten Atatürkçü Düşünce Derneği'ne Ziyaret



Başkan Pelin Coşyur Filiz ziyaretçi defterine "Ülkemizin kurucularına küfredildiği, devlet kurumlarından Türkiye Cumhuriyeti yazısının kaldırıldığı, Andımızın yasaklandığı, Devlet madalyalarından Atatürk kabartmasının kaldırıldığı ve en son Devlet müzik korolarından Türk ifadesinin kaldırıldığı bir ortamda Atatürk ideallerine bağlılığın simgesi olan Atatürkçü Düşünce Derneği son derece önemli bir misyona sahiptir.
Ülkemizin geldiği noktada Atatürk yolundan sapmanın bizi ne kadar geriye götürdüğü çok net ortaya çıkmıştır. Sn. Ahmet Kavas ve yönetimine ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Samet Sütütemiz ve Erol Derin ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas ve yönetimini ziyaret etti.



Karşılıklı bilgi alışverişinin bulunulduğu ziyarette Atatürkçü düşüncenin günümüzde ne kadar önemli olduğu konuşuldu.

ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas'ın Atatürk rozeti taktığı İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz  "Ülkemizin kurucularına küfredildiği, devlet kurumlarından Türkiye Cumhuriyeti yazısının kaldırıldığı, Andımızın yasaklandığı, Devlet madalyalarından Atatürk kabartmasının kaldırıldığı ve en son Devlet müzik korolarından Türk ifadesinin kaldırıldığı bir ortamda Atatürk ideallerine bağlılığın simgesi olan Atatürkçü Düşünce Derneği son derece önemli bir misyona sahiptir.
Ülkemizin geldiği noktada Atatürk yolundan sapmanın bizi ne kadar geriye götürdüğü çok net ortaya çıkmıştır. Sn. Ahmet Kavas ve yönetimine ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817