banner2779
banner2752
banner2750

İYİ Parti, Çiçekli İle Büyük İvme Kazandı

KARADAĞ’A TEBRİK ZİYARETİ

Sadece il teşkilatına değil, aynı zamanda yaşadığı ilçenin teşkilatına da büyük bir ivme kazandıran İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, beraberindeki kalabalık partili grup ile birlikte Kocaeli Körfez Hacı Bektaş Veli Kültür ve Cem Evi Başkanlığı görevine seçilen Ziya Karadağ ile yönetim kuruluna konuk oldu.

TEŞKİLAT HAZIR BULUNDU

İYİ Parti Kocaeli STK Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen ziyarete İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli ve Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün yanı sıra İYİ Parti Büyükşehir Belediye Grup Başkan Vekili ve Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi Canbaz ve son yerel seçimde partinin Körfez Belediye Başkan adayı olan Salih Şirin de hazır bulundu.

ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşma sırasında Körfez Hacı Bektaş Veli Kültür ve Cem Evi Başkanı Ziya Karadağ’ı tebrik ettikten sonra çalışmaları hakkında bilgiler alan Güner Çiçekli, “Misafirperverliklerinden ötürü Ziya başkanımız ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Kendisinin başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751