banner2779
banner2752
banner2750

İYİ PARTİ'DE İSTİFA !

 İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla açılan Körfez İlçe Teşkilatının kurucu ilçe başkanı İbrahim Ömer Toyran, partinin üst kurul delegeliği yanı sıra üyeliğinden de istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

İstifasıyla ilgili bazı gerekçeler sıralayan İbrahim Toyran’ın açıklamaları şu şekilde;

“Sayın arkadaşlarım.

Yapılanma hataları, iyi partinin kuruluşu sırasında, zor zamanlarında ortada olmayan insanlara görev verilmesi, partinin kuruluşunda büyük katkısı olan insanların dışarıda bırakılması ve yeni yapılanma sırasında lütfen de olsa bir aranıp görüşünün sorulmaması,seçim çalışmaları sırasında her türlü bizlerden faydalanıp vekil seçilenlerin seçimden sonra telefonuna bakmaması, partinin kuruluş felsefesindan uzaklaşması,geniş kitleler yerine çok dar bir kitleye sıkıştırılması ve bunların sonucunda herhangi bir şekilde bizim katkı sunma imkanımızın kalmaması sebebiyle ve bunun gibi sayabileceğimiz pek çok sebeple yaklaşık 3 yıl boyunca işimizden aşımızdan ailemizden vazgeçip türlü maliyetlere katlanarak, maddi manevi her türlü külfetini çektiğimiz İYİ parti üyeliğinden ve üst kurul delegeliğinden istifa ediyorum.

Mhp muhalif hareketi ile başlayıp sayın Meral Akşener ile tüm Türkiye’yi il il dolaşıp akabinde İYİ partinin kurulması ile devam eden süreçte hayatım boyunca yaptığım her işte olduğu gibi bu işi de hakkıyla yapmaya çalıştım. İnancıma göre de hakkıyla yaptım. Bunun aksini iddia edenler olabilir. Bu onların görüşüdür. Katılmam ama saygı duyarım.” şeklinde cümlelere yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751