banner2752
banner2750
banner2776

İYİ Parti'den Körfez'de Gövde Gösterisi

Salona sığmadılar

Tesislerin restoran kısmı tamamen dolarken, katılımdan memnun kalan İl Başkanı Şanbaz Yıldız teşekkür etti.

Körfez İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen yemekli buluşmada, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, ilçe başkanları ve il, ilçe kadın kolları yönetimlerinde, gençlik kollarında görev alan bayanlar yer aldı.

“Meral Akşener’e Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif edildi”

Salonu dolduran kalabalığa hitaben konuşan ve gördüğü ilgi nedeniyle moral düzey, yüksek olan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Genel Başkanımız Meral Akşener’de sizin gibi cesur ve güçlü bir anne. Meral Akşener’e 15 Temmuz sonrasında o dönem Başbakan Yardımcılığı, sonraki dönemde de Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı teklif edildi. Meral Hanım da sizin yanlışınıza ortak olamam diyerek teklifi geri çevirdi. Bundan sonra da hareket başladı ve parti kuruldu. Biz Türk Milliyetçiliğini şiar edindik, Atatürk’ün gösterdiği yolu kılavuz edindik. Peygamber Efendimizin Kur’an a dayalı yaşantısını, sözlerini şiar edindik” dedi.

“Hedef yüzde 60”

İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez’in üye kaydı ve seçim çalışmalarında birinci sırada olduğunu ifade ederek, “Seçimlerde yüzde 43 başarı sağlandı. Bu oranın bir daha ki seçimde yüzde 60 olacağına inanıyorum. Bunu başaracak güçtesiniz.  Bu bir ihtilalidir ve bunu sağlayacağınıza inanıyorum. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Beş bin üye”

İlçe Başkanı Cahit Sürüm konuşmasında hiç durmadan çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, kongreden sonra da üye kayıtlarına ağırlık vereceklerini ve 5 bin üyeye ulaşacaklarını söyledi. Katılan konuklar yemekten sonra sahil turu atıp, gurup resimleri çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Tek 4 yıl önce

Emeğinize sağlık

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680