banner2752
banner2750
banner2776

İYİ Partİ Gazetecilerden Özür Dilemedi

Olayların ardında İyi Parti Körfez İlçe Başkanlı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada gazetecilerden özür dilemezken, basının önemine vurgu yapıldı

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘ Dün basında çıkan 'Gazetecilere Saldırıldı' haberlerine ithafen açıklamamızdır: İlçe Başkanımız Cahit Sürüm'e ait liste, diğer ilçe başkan adayımız Ahmet Yücel Şanlı'nın yönetiminde yer alan bir isim tarafından izinsiz olarak alınarak listenin ortadan kaybolması üzerine ufak çaplı bir tartışma yaşanmıştır.

Emniyet ve ilçe seçim kurulunun salona girmek isteyen partililerimizi dışarı çıkarmak istemesiyle birlikte, basın mensuplarımızın basın kartlarının olmaması ve kendilerini olayın en başında basın mensubu olarak tanıtmaması, ardından da kameralara çekmeye çalışmaları doğrultusunda kargaşanın büyümemesi adına dışarı çıkmaları konusunda ricada bulunulmuştur.

Yayınlanan videolardan da anlaşılabileceği gibi basın mensuplarımızın dışarı çıkması için ricada bulunulmuş; sert ve fiziksel müdahalede asla bulunulmamıştır.

Yaşanan bu talihsiz hadiseden dolayı üzüntü duyuyor, basın mensuplarımızın bizler için değerli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680