banner2779
banner2752
banner2750

İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli: “Bu Sevgi Sandığa Yansır”

Yoğun bir ilgi ile karşılanan Akşener ile birlikte partinin üst yöneticileri de kente konuk oldu. Bu kişilerden biri de, genel başkan Akşener’in yönetimdeki tüm yetkilerini elinden aldığı isimlerden biri olan Yavuz Ağıralioğlu oldu.

BİLGİLENDİRME YAPTI

Ağıralioğlu’nu Kocaeli’ye gelişi sırasında karşılayanlardan biri de partinin Kocaeli’deki il başkan yardımcılarından biri olan Güner Çiçekli oldu. Partisinin Kocaeli’de söz sahibi olabilmesi için tüm gücü ile çalışan isimlerden biri olan Çiçekli, Ağıralioğlu ile bir süre sohbet etti ve kendisine parti çalışmaları hakkında detaylı bir bilgilendirmede bulundu.

“HALKIMIZ BAĞRINA BASTI”

Meral Akşener’in Kocaeli programının çok keyifli ve büyük bir coşku içinde geçtiğini söyleyen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, “Kent halkı genel başkanımızı büyük bir sevgi ile bağrına basmıştır. Bu güzel tablonun yapılacak ilk seçimlerde sandığa yansıyacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751