İYİ Parti İzmit İlçe'den Anlamlı Etkinlik



Yaklaşık bir yıldır dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımız için "Sağlık Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturdu.


İzmit Tepeköy mahallesinde İzmit Belediyesi'nin tahsis ettiği alana her bir sağlık şehidimiz için toplam 450 adet fıstık çam fidanı dikildi.

Etkinliğe İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri Nurettin Bulut ve Yaşar Kardaş, İl Başkan yardımcıları ve yöneticileri, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar, İzmit İlçe Başkan yardımcıları ve yöneticileri, Kocaeli Tabipler Odası Başkanı Ömer Ardamar, BASK Kocaeli Şube Başkanı Sami Ayyıldız, Kocaeli ÇÖLYAK Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Kuşçuoğlu Atar, doktorlar ve üyelerin dahil olduğu yaklaşık yüz kişi katıldı.


Tüm katılımcıların şehit sağlık çalışanları adına fidan diktiği etkinlikte konuşan İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz "Bugün çok önemli bir etkinlik için biraraya geldik.
Onlar korkusuz birer kahramandılar. Hepimizin eve kapandığı, birbirimizden çekindiğimiz bir dönemde meydanı boş bırakmadılar.
Onlar, zor gün dostuydular. Ne zaman sağlığımız tehlikeye girse, gece gündüz, yaz kış demeden bizim ömrümüzü uzatmak için çalıştılar.
Onlar, kendi kıymetlilerini geride bırakmayı göze alacak kadar cesur ve mesleklerine aşıktılar. Onlar, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz sağlık şehitlerimiz. Onlar adına oluşturduğumuz bu hatıra ormanına daima gerekli özeni göstererek hatıralarını canlı tutacağız. Kuruyan her fidanın yerine yenisini dikeceğiz.
Herbirine Allahtan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
Allah hepsinden razı olsun. Bugün aynı zamanda Berat Kandili. Berat; insanda fazilet, güzellik, iyilik, yiğitlik gibi kıymetli özelliklerin öne çıkması demektir. Mübarek Berat Kandilinin bütün bunlara vesile olması diliyor, halkımızın Berat Kandilini kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817