İYİ Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Büşranur Okuyucu Vural'a Emanet

27 yaşında özel bir kurumda Kurumsal İletişim Uzmanı olarak görevini ifa eden yeni başkan Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mevzunu.

Aktif çalışma hayatına üniversite mezuniyeti sonrası hızlıca giriş yapan başkan, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nde Adalet bölümünü bitirdi. Belediyeci bir baba ile ev hanımı bir annenin 3. çocuğu olarak 1995 yılında Ordu'da dünyaya geldi. 2021 yılında Kasım ayında dünya evine girdi. 

Siyasi yaşamına 2021 yılının Şubat ayında İYİ Parti ile başladı. İş hayatının yanında İzmit İlçe Teşkilatının etkinlik ve programlarında aktif görev alıyor. Kuvvetli iletişim becerileri ve aktif çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Okuyucu, teşkilat tarafından birçok kişinin sempatisini kazanmış durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817