banner2779
banner2752
banner2750

İYİ Parti, İzmit’e Çıkarma Yaptı

Çalışmalara İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da katıldı.

Bütün teşkilatları ile sahada olan İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı ilçe programlarını ara vermeden sürdürüyor. Dönüşümlü olarak Kocaeli’nin 12 ilçesinde saha çalışması yapan, esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinleyen teşkilat üyeleri önceki gün de Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’teydi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın öncülük ettiği çalışmalara ilçe başkanı Pelin Coştur Filiz, il ve ilçe yöneticileri, kadın politikaları ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

YILDIZ TEŞKİLATLA İSTİŞARE YAPTI

Saha ziyaretleri öncesinde partilerle istişare toplantısı gerçekleştiren Şanbaz Yıldız “’İYİ Parti Kocaeli teşkilatı olarak Türkiye’de bir ilk olan mahalle başkanlarımızı ve sandık görevlilerimizi bölgelerindeki seçmenlerimiz ile tanıştırarak düzenlediğimiz ziyaretlerimizin ilkini İzmit’te gerçekleştirdik. Hedefimiz İYİ Parti’mizi Kocaeli’de mevcut durumdan daha İYİ hale getirip iktidar yürüyüşümüze yerelden başlamak, yerel iktidarı Kocaeli’de başlatıp tüm Türkiye’yi İYİ yönetim ile tanıştırmaktır. Bunun için sokak sokak mahalleleri gezecek, girmediğimiz ev çalmadığımız kapı bırakmayacağız” dedi.

21 MAHALLEYİ GEZDİLER

İYİ Parti İzmit İlçe binasındaki istişare toplantısı sonrasında mahallelere dağılan partililer Akpınar, Akmeşe Atatürk, Akmeşe Cumhuriyet, Hacıhasan, Mehmet Ali Paşa, Eseler, Kulmahmut, Şahinler, Süverler, Tepecik, Ayazma, Yeşilova, Körfez, Gedikli, Sekbanlı, Zeytinburnu, Bekirdere, Yenişehir, 28 Haziran, Sepetçi ve Şirintepe mahallerinde esnaf ve seçmen ziyareti gerçekleştirdi. Mahalle başkanları ile de buluşan partililer İzmit’te seçim için enerji toplamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751