banner2779
banner2752
banner2750

İyi Parti Kadın Politikaları İzmit İle Çalışmalarını Sürdürüyor

Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İzmit Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Atik Yıldız politikaları çalışma ekibiyle İzmit İlçe binasında bir araya geldikten sonra saha programlarına başladılar. İlk olarak Kocaeli Fikir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Yalçın Aksan ve Kocaeli Barış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysun Erenkaya’ya ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Kadın birimi, kadın gazetecilerle gündeme ve parti çalışmalarına dair sohbette bulundular. Ziyaretlerinin devamında İKAD Başkanı Nurhayat Gülderen ve KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz ve yönetimiyle bir araya gelerek iş hayatında kadının yeri üzerine konuştular. 

Açıklamada bulunan İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, “ İlk olarak kentimizin kıymetli kadın gazetecilerine ziyaretlerde bulunarak hoş sohbet gerçekleştirdik. Ardından İKAD Başkanı Nurhayat Gülderen ve KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz ve yönetimiyle bir araya gelerek pandemi süresince oluşturdukları raporlar ve kadın esnaflarımızın yaşadığı zorluklarla ilgili bilgiler aldık ve neler yapabiliriz konuştuk. Ülkemizdeki kadın istihdamı ve kurumsallıkta kadının yeri üzerine sohbet gerçekleştirdik. Kadın muhtarlarımızla, STK larımızla ve esnaflarımızla görüşmelerimiz devam edecek. Kadının olduğu her yerde yorulmadan, dinlenmeden var olacağız.” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751