banner2779
banner2752
banner2750

İYİ Parti Kocaeli MEYDER’i Ağırladı

Yıldız, kent eğlence hayatındaki olumlu talepleri destekleyeceklerini ifade etti.

Bir süre önce kurulan Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği (MEYDER) önceki gün İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na konuk oldu. İl başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden MEYDER Başkanı Yaşar Kibar ve dernek yönetimi yaşadıklarını sıkıntıları ve geleceğe dair projelerini İYİ Partililerle paylaştı. Kentte sahipsiz kalan eğlence sektörüne sahip çıkmak amacıyla dernek kurduklarını dile getirerek sektörün sorunlarına dikkat çeken MEYDER Başkanı Yaşar Kibar artık birlikte hareket edebildiklerini ve daha hızlı karar aldıklarını söyledi.

TURİST ÇEKMEK İÇİN…

Ziyarette konuşan Yaşar Kibar şu ifadeleri kullandı: “Derneği kurmamızdaki amaç, İzmit’te sahipsiz kalan eğlence sektörüne sahip çıkmak ve sadece işletme sorunlarının çözümü değil, vatandaşlarımızın da kaliteli bir hizmet almasını sağlamaktır. 16 milyon nüfusa sahip İstanbul'a komşu olan kentimizde hem yerli hem de yabancı turisti çekmek Kocaelilere modern, nezih ve kaliteli hizmetin verildiği işletmeler sunmak için ayrı bir yer tahsis edilmesini talep ediyoruz.”

İYİ ŞARTLARDA VE GÜVENLİ

Kent turizminin ve eğlence hayatının gelişimi için olumlu her türlü projeye destek vereceklerini dile getiren Şanbaz Yıldız ise şöyle konuştu: “Kocaeli’miz çok özel bir şehir. Gerek konumu gerekse sanayiden ticarete, kültürden turizme, doğası ve yeşiliyle bambaşka bir memlekete sahibiz. Bugün İzmit merkezde yer alan eğlence işletmelerinin hem çevre esnafının rahatlaması hem de işletmelerin daha iyi şartlarda ve daha güvenli hizmet sunmaları adına toplu olarak ayrı bir yer tahsis edilmesi konusundaki taleplerini önemsiyoruz. Bu noktada eğlence işletmelerinin ayrı bir yere taşınarak daha güvenli ve modern bir tesise kavuşturulmasıyla ilimizin turizm açısında daha cazip hale geleceğini düşünüyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751