İYİ Parti Körfez, Ekibini Tanıtıyor

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevine atanan Cahit Sürüm, Pazar günü düzenlenecek olan tanıtım toplantısıyla ilgili "Pazar günkü tanıtım toplantısına bütün Körfez halkını bekliyoruz. Ameller niyete göredir. Bizlerin niyetleri iyiliktir. Hizmettir. Vatandaşımızın gönlünde taht kurmaktır. Bu işler bayrak yarışı gibidir. Hayırlısı ile bu göreve geldik. Rabbim güzel hizmetler etmeyi, benden sonraki gelecek kardeşimize de bu bayrağı hayırlısıyla teslim etme şerefini bizlere inşallah nasip eylesin.

Sloganımız….’’ VİZYON,MİSYON,LİYAKAT…Geleceğin Temelini İyi Parti de At…!

Ekibimiz liyakatli kişilerden oluşmaktadır. Bizi başarıya getirecek en önemli konu, alanında uzman kişilerle bu yolda yürümektir. Bu iş şuna örnektir. Bir beyin ameliyatı olacaksınız. Ameliyatı alanında uzman ve tecrübeli beyin cerrahına mı, yada kulak burun ve boğaz cerrahına mı olmak istersiniz? Elbette ki alanında uzman beyin cerrahına olmak isteriz. İşte bizim birimlerimizdeki kardeşlerimiz, hepsi alanında tecrübeli, vizyonlu ve misyonlu kişilerdir. Partimizde herkese bir görev düşmektedir. Herkesin mutlaka uzman olduğu, en iyi bildiği bir iş vardır. Birlikte bu güzel ilçemize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Yarınlar, geleceğimizdir. Gelecekte çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanılabilir bir Körfez bırakmak istiyorsak var gücümüzle çalışıp, daha yaşanılabilir bir Körfez inşa etmek zorundayız.

Körfez ilçemizin sorunlarını yakinen takip ediyoruz. Bizler bu sorunlara en alternatif çözümleri sunmak istiyoruz. Bu anlamda da siz değerli ilçemizin güzide insanlarından 31 Mart 2019 ‘da Yerel seçimlerinde bizlere desteklerinizi bekliyoruz. Bizim kervanımızda BEN değil, BİZ vardır.  Kapımız herkese açıktır. Bizler, her türlü olumlu projelere ve tekliflere açığız. Bizim partimizde enaniyet en son sırada dahi gelmez. Hepimiz alçak gönüllü, sorun çıkaran değil, çözüme ortak olan insanlarız. Partimize her geçen gün yeni üyelikler olmaktadır. Partimizin her geçen gün ivme kazanması kaçınılmaz bir başarıdır. Çok yakın zamanda sürpriz isimler partimize katılacaktır. Vatandaşımız bize hep şunu söylemektedir. Bizler, Körfez’de artık, dinamik, çalışkan, dürüst, ve yeni yüzler görmek istiyoruz. Bizler gerekeni yapacağımıza hiçbir şüpheniz olmasın dediğimizi belirtmek istiyorum.

2 Mart 2018 Pazar günü, saat: 13:00’de başlayacak olan programımıza partimiz Genel Başkan Yardımcısı, İl Başkanımız ve İl Yöneticileri ve diğer ilçelerden üyelerimizin de katılımı olacaktır. Sizleri de İYİ’lik hareketinde bulunmaya davet ediyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817