İYİ Parti Körfez’de, Kongre Süreci Başladı

Kongre ise, 16 Şubat 2020 Pazar günü, 13.00-17.00 saatleri arasında Tütünçiftlik Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kongre Gündemi ve Akışı

Gündeme göre;

 İstiklal Marşı ve saygı duruşu, divan tanıtımı, faaliyet raporunun okunması, mali raporun okunması, başkan adaylarının tanıtım ve konuşmaları, divan kurulu kararı ile başkanlık seçiminin başlaması, seçim sonu seçilen başkanın teşekkür konuşması ve yönetim kurulu takdimi yapılacak.

“Her Şey Geleceğin İYİ Türkiyesi İçin…”

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, “İYİ Parti tüzüğüne uygun, şeffaf, demokrasinin ruhuna yakışır çarşaf listeyle gerçekleşen delege seçimlerinde 1700 üyeden 1300’e yakın üyemiz delege adaylarına oy kullanmıştır. Üyelerimizin teveccühü ve ilgisiyle istediğimiz demokratik havada delege seçimlerini tamamladık. Kongre sürecinde ilçe başkanını seçecek delegelerimizle yine aynı şekilde kardeşlik,birlik ve beraberlik  içinde bir süreç geçireceğiz. Amacımız geleceğin İYİ Türkiyesine ışık olmak, partimizi daha güçlü hale getirmektir. Kongre sürecinin hayırlara vesile olmasını diliyor, delegelerimizi oylarını kullanmaya davet ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817