banner2779
banner2752
banner2750

İYİ Parti Mahalle Temsilcileriyle  Toplandı

İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün ve ilçe yönetiminin yer aldığı toplantı, Tütünçiftlik Sahilde Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

İlçe yönetiminde yapılan değişiklikle Teşkilatlardan Sorumlu Başkan yardımcısı olarak atanan Tugay Polat tarafından düzenlenen toplantıya, mahalle temsilcileri ve basın davet edildi.

Tesislerde düzenlenen toplantı öncesinde birlikte yemek yiyen yönetim ve mahalle temsilcileri, daha sonra tanışmanın ardından çalışmaları değerlendirdiler.

Kadınlar da toplandı

İYİ Parti Körfez’de bir diğer değişim ve toplantı da parti de gerçekleşti. Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Şermin Küçük'ün göreve getirilmesinin ardından ilçe binasında yoğun katılımlı 'kadın kolları' toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Pelin Dönge, Eğitim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Ayşegül Babacan, ilçe icra kurulu üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve destek veren misafirler katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751