banner2779
banner2752
banner2750

İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİ GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kocaeli merkezli bir suç örgütünü çökertti. Emniyet ekipleri, ihaleye fesat karıştırma ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Kocaeli icra müdürlüklerinin düzenlemiş olduğu taşınır ve taşınmaz mallar için yapılan ihalelerde usulsüzlük yapıldığı, bu gruptaki şahısların ihalelere katılım sağlayan şahıslar ile ihale öncesi irtibat kurarak şahısların ihaleye girmesini engelledikleri ya da ihalelere girmeme karşılığında ücret talep ettiklerini belirlendi. 

Soruşturma kapsamında suçları tespit edilen Kocaeli’de ikamet eden 28 kişi, İstanbul’da ikamet eden 4 kişi ve Balıkesir’de bulunan 1 kişi olmak üzere olmak üzere toplam 33 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik dün sabah saat 06.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi.  Gözaltına alınan isimler arasında İYİ Parti Körfez Belediye Meclis üyesi Arif Ersoy’un da olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan İyi Parti Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm “Bizim öğrendiğimize göre o gruptan birisinin telefonunu kullandığı için o olaya karıştığını öğrendik. Arif beyin suçsuz olduğuna inanıyoruz. Kısa sürede de serbest kalacağına inanıyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751