İYİ Parti Salonu Doldurdu

İYİ Parti Körfez ilçe Kadın politikalarından Sorumlu Başkanlık ve ilçe yönetimi tarafından düzenlenen program, Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Programa İYİ parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İl Kadın Politikalar Başkanı Pelin Döngel, Körfez Kadın Politikalar Başkanı Aynur Vergili, İlçe Başkanı Cahit Sürüm il ve ilçe yöneticileri, CHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş ve yönetimi, STK başkan ve yöneticileri ile kalabalık kadın gurubu katıldı.

Programın açılış konuşmalarında şehitler anılırken, özellikle şehit annelerinden övgüyle bahsedilip, kadının ve annenin önemi anlatıldı. İlçe Kadın Politikalar Başkanı Aynur Vergili, Cennetin annelerin ayakları altında olduğu sözünü hatırlatarak, “Ülkemiz için canını veren Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Evlatlarını vatan için şehit veren annelere de buradan saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Kur’an okundu

Konuşmalar sonrasında Kur’an tilaveti okundu ve şehitler için dualar edildi. Katılan konuklara yemek ikramı yapılırken, program içinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayan konuklara gül ve karanfil dağıtıldı.

Düzenlenen programla İYİ Parti’nin yeni yönetiminde yer alan kadınlar, ilk etkinliklerini başarıyla tamamlamış ve salonu doldurmayı başarmış oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817