İYİ Parti’de İlçe Başkanı Delege Seçilemedi!

İYİ Parti’de genel merkez tarafından alınan olağanüstü kongre kararı sonrasında ilçelerdeki kongre süreci, delege seçimleri ile başladı.

DELEGE SEÇİMLERİ SONUÇLANDI

Körfez ilçede önceki gün yapılan delege seçimleri ise son derece çekişmeli geçti. Ancak partinin Körfez’deki kurucu ilçe başkanı olan İbrahim Ömer Toyran, diğer rakiplerine göre bir adım öne geçti. Dört adayın ilçe başkanlığı için yarışmasının beklendiği ilçede delege seçimleri sonuçlarının belirlenmesi ile daha farklı bir sonuç ortaya çıktı.

ADAY SAYISI DÜŞEBİLİR

Eski ilçe başkanı ibrahim Ömer Toyran’ın yanı sıra görevden istifa ettirilen Cahit Sürüm’ün sağ kolu olarak bilinen Ayşegül Dinç, mevcut ilçe başkanı Mehmet Candemir ve Feriha Nurlu’nun kongre öncesinde sonuçlarına göre hazırlık yaptıkları bu delege seçimlerinde özellikle Dinç ve Candemir cephesinde son derece olumsuz bir tablo ortaya çıktı.

İKİ ADAY SANDIKTAN ÇIKAMADI

İlçe başkanlığını mevcut ilçe başkanı Mehmet Candemir ile başkan adaylığı için ismi geçen Ayşegül Dinç, delege adayı oldukları Mimar Sinan Mahallesi’nden sandıktan çıkamadılar ve delege seçilemediler. Partinin kurucu ilçe başkanı olan İbrahim Ömer Toyran ise, ekibi ile tulum çıkardığı bölgesinden delege seçilme başarısı gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817