banner2779
banner2752
banner2750

İYİ Parti’de Yeni  Üye Kayıtları Yapıldı

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleşen yeni üye kabulü ile 150 kişi partiye üyelik başvurusu yaptılar.

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve Körfez Belediye Başkan adayı Salih Şirin’in katıldığı törenle partiye yeni katılanlara rozet takıldı, üyelik formları alındı.

Sürüm ve Şirin üye kabul programı sırasında yaptıkları konuşmalarda her geçen gün kendilerine olan ilgi ve desteğin arttığını ifade ederek, “Çığ gibi büyüyen bir destek ve taleple karşılaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde partimize katılım yapmak isteyen vatandaşların destek sözleri ile karşılaşıyoruz. Halk içinde bulunduğu kötü durumdan kurtuluşu seçim olarak görüyor. Bu nedenle insanlar partimize gelip üye olarak bize desteklerini göstermek istiyorlar. Yapacağımız üye kabul törenleri ile bu katılımları kabul edeceğiz. Bugün burada toplanan kalabalığı görünce çıktığımız yolda ne kadar güçlü olduğumuzu da anladık” dediler.

Yapılan üye kabulleri ile daha önce siyasi partilere kayıt yaptırmamış ve ilk kez siyasete atılan isimlerden oluşan 150 kişi formlarını teslim ettiler. Yeni üyelere rozetlerini Sürüm ve Şirin takarak hayırlı olmasını dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751