İYİ Parti’den Gövde Gösterisi

Ağadere Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren partililer vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldız partiye üye olan 145 Körfezliye de rozetlerini taktı

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı dün Körfez ilçesinde yoğun bir program gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve ekibi, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yöneticileriyle birlikte Ağadere Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Şanbaz Yıldız daha sonra düzenlenen ve mini bir miting havasında geçen üye katılım törenine katıldı. Tütünçiftlik Viyadüğü altında gerçekleştirilen üye katılım töreninde son 3 günde İYİ Parti’ye üye olan 145 Körfezliye rozetleri takıldı.

ÇİÇEKLİ VE POLAT DA KATILDI

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen parti programına İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları Güner Çiçekli ve Pelin Dönge, İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat, partililer ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisi katıldı.

BU SİSTEM TIKANDI

Körfez’de büyük bir teveccühle karşılaştıklarını belirten İl Başkanı Şanbaz Yıldız şöyle konuştu: “Körfez’de artık bir seçim havası var. Bugün sokağa çıktık ve dolaştık. Esnaf bitmiş durumda. Vatandaşın alım gücü yok. Fiyatlar artık haftalık zamlanır hale gelmiş. Ekonominin nasıl ve ne kadar bittiğini Körfez’in en işlek caddesi olan Ağadere’de görebiliyorsunuz. Bu sistem tıkandı ve artık yürümüyor. Daha karanlık günler bizleri bekliyor.

İYİ PARTİ VE MİLLET İTTİFAKI

Körfez esnafı da, Körfezli vatandaşlarımız da bu durumun farkında. Bir çözüm istiyorlar. Bunun için de sandığa gitmeye hazırlar. Bütün Türkiye buna hazır. Erken seçimle birlikte Türkiye’nin önünün açılacağını, sorunların çözümü için çok ciddi çalışmalar yapan İYİ Parti’nin ve ortağı olduğumuz Millet İttifakı’nın başarılı olacağını herkes gibi Körfezli kardeşlerimiz de görüyor. Bunun için İYİ Parti’ye inanıyor ve bu hareket içerisinde yer almak istiyorlar.

İYİ PARTİ VARSA…

İYİ Parti İlçe Başkanımız Cahit Sürüm bir süre önce üye hareketi başlatmıştı. Sadece 3 günde partimize Körfez’de 145 yeni üye katılımı oldu. Bugün küçük bir üye katılımı ve esnaf turu için Körfez ilçemize geldiğimizi sanıyorduk ancak neredeyse mini bir miting gerçekleştirmiş olduk. Vatandaşlarımızın İYİ Partimize ve hareketimize teveccühü bizlere yarın için daha çok çalışma azmi veriyor. İYİ Parti varsa, iyi yarınlar ve iyi bir gelecek için var.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817