İYİ Parti’den Odalara  Ziyaret

İYİ parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Canbaz, Enver Okan, STK’lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, il ve ilçe yöneticileri ziyarette yer aldılar. Ziyarette, oda çalışmaları ve İyi Parti çalışmaları hakkında karşılıklı bilgilendirmelerde bulunuldu.

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İl ve ilçe yöneticilerinin katıldığı oda ziyaretlerinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve KTO Başkanı Recep Öztürk ile Yönetim Kurulu’nun ağırladığı sohbetlerde,  il ve ülke ekonomisi başta olmak üzere COVİT-19 ile mücadele kapsamında yapılan parti çalışmaları ile Körfez Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmalar görüşüldü.

İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız yaptığı konuşmada, Deniz Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odasının ilimizin önde gelen STK’larından olduğunu, gerek ilçe gerekse de il bazında ciddi çalışmalar yaptığını dile getirirken bu anlamda oda başkanları Recep Öztürk ve Vedat Doğusel’e  teşekkürlerini iletti. Karşılıklı fikir ve bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaretlerden, her iki oda başkanı da duyduğu memnuniyeti dile  getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817