İYİ Partili Çetinkaya’dan  Gazetemize 10 Ocak Ziyareti

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Burhan Yarar ile makamında bir araya gelen Çetinkaya, Yarar’ın ve şahsında kentimizdeki tüm medya emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik etti.

ÇAKIR EŞLİK ETTİ

Çetinkaya, “Gazeteciler gerçeklerin ortaya çıkması ve milletimizin doğru haber alma hakkına karşılık veren kişilerdir. Önemli bir kamu görevini yerine getiriyorsunuz. Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Konukları ile yakından ilgilenen genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar, “Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Bu arada İYİ Partili Recep Çetinkaya’ya ziyareti sırasında partisinin Güney Mahallesi Başkanı Ümit Muhammet Çakır eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817