banner2752
banner2750
banner2776

İYİ Partili İlçe Başkanı AK Parti’ye Geçti

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Emrah Alper Bozatlı ve İlçe Başkan Yardımcısı Mimar Kerem Toramangil’e AK Parti rozetini taktı. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen rozet törenine AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

SİBEL ABLA BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRDİ
Rozet takdim töreninde açıklamalarda bulunan İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Emrah Alper Bozatlı, “Siyasetin çıkar ilişkileri yüzünden yapılamaz haline geldiği bu ortamda 31 Mart yerel seçimleri sürecinde Sibel Gönül ablamıza duyduğum muhabbet ve de işin ehli olduğuna dair inancım siyasete bakış açımı değiştirdi. Bir tarafta farklı görüşlere sahip insanları etrafında birleştirebilen samimi, dürüst, çalışkan bir aday. Diğer tarafta belediye meclis üye adaylarını dahi partilerinde tutamamış samimiyetten çok uzakta bir muhalefet görülmektedir” dedi. Açıklamaların ardından Bozatlı’nın rozetini başkan adayı Gönül takdim ederken, Toramangil’e ise il başkanı Eryarsoy takdim etti.

KISA ZAMANDA YANILDIĞIMI ANLADIM
Rozet takdim töreninde kendisini tanıtarak konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti İzmit İlçe eski Başkanı Emrah Alper Bozatlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Kocaeli Üniversitesi’nde özel hukuk alanında yüksek lisansıma devam etmekteyim. 2008 yılından beri serbest olarak avukatlık yapmaktayım. Evliyim ve bir oğlum var. Siyasi hayatıma İYİ Parti ile başladım. 24 Haziran seçim sürecini de kapsayan bir dönemde yaklaşık 8 ay boyunca İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Bulunma nedenim ise yeni bir siyasi hareket olan İYİ Parti’nin siyasette var olduğunu düşündüğüm bir takım sorunlara, çözüm olabileceği kanaatini taşımamdır. Ancak kısa zamanda yanıldığımı anladım. İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı’nın kurmuş olduğu yanlış ve bir grup arasındaki çıkara dayalı ilişkiler, vatandaşa ve genel anlamda siyasete bakışı ile ilgili umut kırıcı yaklaşımlar siyaset ve insan ilişkileri açısından halkımızın talep ve beklentilerini karşılamaktan fersah fersah uzak kalmıştır.

SİBEL GÖNÜL SİYASETE BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRDİ
Saymış olduğum bu sebeplerden dolayı 24 Haziran seçimlerinin hemen akabinde kamuoyuna yansımasa da büyük bir kitlenin yanında bizde başkan yardımcım Kerem Toramangil ile beraber İYİ Parti’deki görevlerimizden daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi inandığımız değerler doğrultusunda ayrıldık. Sonuç olarak anladık ki muhalefet partilerinin tamamı maalesef vatandaşa umut olamıyorlar. Siyasetin çıkar ilişkileri yüzünden yapılamaz haline geldiği bu ortamda 31 Mart yerel seçimleri sürecinde özellikle Sibel Gönül ablamızın İzmit Belediye başkan Adayı olarak ilan edilmesi, kendisinin şahsına duyduğum muhabbet ve de işin ehli olduğuna dair inancım, siyasete bakış açımı değiştirdi. Bir tarafta farklı görüşlere sahip insanları etrafında birleştirebilen samimi, dürüst, çalışkan bir aday. Diğer tarafta belediye meclis üyesi adaylarını dahi partilerinde tutamamış samimiyetten çok uzakta bir muhalefet görülmektedir. Kaldı ki belediyecilik güçlü bir örgüt ve halk destekli bir çalışma ile yapılmalıdır.

NİCE EMEKLERİ YOK SAYDILAR
Örgüt kavramını yaşamamış, sindirmemiş kişilerce belediyecilik yapma gayreti ve iddiası, taşıma suyla değirmen döndürmek çabasından öteye geçemeyecektir. Muhalefet partileri birleşimi olarak lanse edilen ve homojen olamadıkları açıkça görülen bu yapı ise henüz pazarlık kavgası aşamasını dahi tam anlamıyla tamamlayamamıştır. Bir avuç ekipleri ile paylaşımcı olmayı reddeden, katılıma izin vermeyen bu yapının, örgütlerini küstüren kimseyi dinlemeyen ve en iyi ben bilirimci yaklaşımları ile nasıl bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını da açıkça göstermektedir. Şahsımın da yakinen tanıdığı birçok değerli arkadaşlarımız da bu doğrultuda küstürülmüşlerdir, nice emekler yok sayılmıştır.

SİYASETE AK PARTİ AİLESİ İÇİNDE DEVAM EDECEĞİM
Diğer tarafta ise AK Parti’nin teşkilatlarının gönül belediyeciliği söylemi ve bu süreçte bu anlayışın hakkını veren insan odaklı yaklaşım ve çalışmaları şahsımda ve arkadaşlarımın yüreklerinde bir umut filizlendirmiştir. Tüm bu saydığım nedenlerden dolayı bugün itibariyle Sibel Gönül ablamız ve AK Parti Teşkilatları’nın yanında daha güzel bir İzmit ve gönüllere dokunan hizmetlerin üretilmesi için siyasi çalışmalarımızı AK Parti Ailesi içerisinde devam ettireceğimizi ilan ediyorum. Katılımların bizimle başlamadığı gibi bizimle de bitmeyeceği açıktır. Bu kararın şahsım, ülkem ve İzmit adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680