İYİ Partili Kadınlar 2021  Yılını Konuştular

Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Aynur Vergili, yönetimde yer alan kadınlarla birlikte toplanarak, İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan yardımcısı Tugay Polat’la birlikte 2021 çalışma programını konuştular.

Cahit Sürüm, Körfez Center AVM’ de salonda gerçekleşen kısa süreli toplantıda yaptığı konuşmada, genel politikalar ve yerel politikalar hakkında, özellikle de son günlerde konuşulan belediyenin devirleri hakkında bilgi verdi. Cahit Sürüm, 2021 yılında pandeminin de azalmasını ve normal hayata dönülmeye başlamasını ümit ettiklerini söyleyerek, “Bu dönemle birlikte 2021 yılı bizim daha çok üye, daha çok vatandaşa ulaşmak için çalışma yılımız olacak. Bu konuda siz hanımlara her zaman çok güvendik ve güvenimiz devam ediyor” dedi.

Gerçekleşen Şubat ayı olağan toplantısı sırasında Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Aynur Vergili, 2021 yılının önceki yıllardan daha verimli geçeceğini belirterek, üye kaydı çalışmalarının devam edeceğini, Nisan ayında da önemli projelerle saha çalışmalarına hız katılacağını söyledi. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen ve kısa sürede tamamlanan toplantı sonrasında görev tanımlarını alan kadınlar çalışmalara başlamak üzere ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817