İYİ Partili Sürüm’ün Hızına Yetişilemiyor

Özellikle bir süre önce göreve atanan mevcut Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve yönetiminin performans anlamında beklentilerin çok gerisinde kalması, önceki dönem ilçe başkanı Cahit Sürüm ve ekibinin yeniden öne çıkmasına neden oldu. Sürüm, başkanlıktan istifa etmesi sonrasında bile sahada yer alması hem mevcut ilçe yönetimine korku salıyor ve hem de eski ekip arkadaşlarını bir ve beraber tutuyor.

SÜRÜM HER YERE YETİŞİYOR

Körfez ilçede gelen her davete katılan, hatta bu performansı ile ilçe yönetiminin bile yetişemediği yerlerde boy gösteren, siyasetin her sahnesinde yer almaya özen gösteren, dahası bu durumu ile mevcut parti yönetimlerine örnek gösterilen Cahit Sürüm, son olarak önceki gün Körfezli spor insanı Metin Özkan için düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliğinde de yer aldı.

KALABALIK GİTTİLER

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmaya Sürüm’ün yanı sıra, Saadet Partisi GİK Üyesi Recep Sarıdoğan, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Körfezli sevilen esnaflardan Mehmet Çöven, İYİ Parti İl Başkan Danışmanı Ayşegül Dinç ve çok sayıda davetli katıldı. Programa katılanlar Özkan’ı yeni yaşı dolayısıyla tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817