İYİ Partili Toyran Kendinden Çok Emin


Bu heyecanla önce genel, ardından yerel seçimleri kazanacağız” dedi

250 KİŞİLİK DEV BULUŞMA

İYİ Parti’de kongre sürecinin en heyecanlı geçtiği bölge olan Körfez ilçede başkan adaylarından İbrahim Ömer Toyran, dün akşam gerçekleşen toplantısı ile adeta gövde gösterisi yaptı. 110’u delege yaklaşık 200 kişinin katılımı ile Atalar Mahallesi’ndeki Ciğerci İbo isimli işletmede gerçekleşen buluşmaya il yöneticilerinden Murat Kurt, mevcut ilçe başkan yardımcılarından Selçuk Sarıçayır ile yaklaşık 130 delege ve çok sayıda partili katıldı.

TOYRAN COŞKULU KALABALIĞA SESLENDİ

Düzenlenen yemekli buluşmada konuşan İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Adayı İbrahim Ömer Toyran, son derece iddialı açıklamalar yaptı. Salonun coşkulu destekçileri ile doldurulmasının morali ile konuşan Toyran, teşkilat olarak 2023 genel ve ardından yaklaşık 9 ay sonra yapılacak olan 2024 yerel seçimlerinde başarılı olma sözü verdi.


 

“AKŞENER’İN 500 KİŞİLİK EKİBİNDE BEN DE VARDIM”

Siyasete genel başkan Meral Akşener ile başladığını ve kendisinin liderliğini yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki muhalif hareketin 500 kişilik ekibinde yer aldığını belirten Toyran, “O dönemde yaşananlar sebebiyle İYİ Parti’nin kurulma kararı verildi. Genel başkanımızın tensipleri ile Körfez İlçe Teşkilatımızı güzel ve farklı bir ekiple kurduk. Ardından bir seçim ortamı doğru ve milletvekili adayı olduk. Sonrasındaki süreç bugüne kadar geldi” dedi.

“HEPİMİZ İYİ İNSANLARIZ”

İlçe başkanlığını bıraktıktan sonra parti faaliyetlerinden hiçbir zaman uzak durmadıklarını dile getiren ilçe başkan adayı Toyran, şöyle konuştu: “Genel başkanımızın aldığı kongre kararı ile ilçe başkan adaylığı sürecimiz başladı. Yapılan seçimlerle 400 delegemiz belirlendi. Şu anda 3 adayımız var. Hepimiz mücadele veriyoruz. Dedikodulu bir ortamdan hep uzak durmaya gayret ettim ve uzak duruyorum. Bunların sonuç getirmediğine inanıyorum. Çünkü bizler İYİ Parti’deyiz, İYİ insanlarız, İYİ şeyler yapmak istiyoruz. Ve İYİ şeyler de yapacağız.


 

“ÇOBAN ATEŞİNİ KÖRFEZ’DEN YAKIYORUZ”

İnşallah sizlerin desteği ile kongremizde ipi göğüsleyeceğiz. Zaten bugün bu toplantıda oluşan kalabalık hepimize bazı gerçekleri gösteriyor. Sizin bu desteğiniz bize güç ve azim veriyor. Kaliteli bir ekibimiz var. Şaibesi olmayan güzel insanlarla yola çıktık. Körfez’de yakacağımız çoban ateşinin İYİ Parti’yi ve genel başkanımız Meral Akşener’i iktidara taşıyacağından hiç şüphem yok. Burada yaklaşık 130 delege toplanıyorsa yarın on binler, yüz binler genel başkanımızı iktidara taşıyacaktır.

“HEDEFİMİZ; ÖNCE GENEL, SONRA YEREL SEÇİM...”

Ekibimizle 2023 yılında yapılacak genel seçimde cumhurbaşkanlığını ve Meclisin büyük çoğunluğunu alacağız, bunu hep birlikte başaracağız. Kongremizi ben ve ekibim kazandıktan sonra yapacağımız çok şeyler var. Önce genel seçim, ardından yerel seçim... İki büyük hedefimiz bulunuyor. Bizler genel seçimde hem ilçemizde İYİ Parti’yi birinci parti yapmalıyız hem de yerel seçimde buradaki adayımızla o seçimi kazanmalıyız. Geçen dönem küçük bir farkla seçim kaybedildi. Bu dönem ise yerel seçimleri büyük bir farkla kazanacağız. Bunun altyapısını Körfez’de hep birlikte kuracağız.

“MERAL HANIM GÜNDE 16 SAAT ÇALIŞIYOR”

Benim inancıma göre siyaset mahallelerden başlar. Ben ve ekibim seçilmemiz halinde tüm mahallelerde hamasi duruşlarla değil, insanlara dokunarak siyaset yapacağız. Milletin sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz. 4 Aralık’taki kongrede bunları düşünüp oyunuzu kullanın. Bunlar Ömer’ciler, bunlar şucular sözlerini kabul etmiyorum, biz hepimiz İYİ Partiliyiz. İnşallah kongreyi kazandıktan sonra da bu böyle devam edecek. Genel başkanımız hepimizden daha fazla çalışıyor. O, benden daha fazla çalışınca zoruma gidiyor. Meral Hanım günde 16 saat çalışıyorsa ben günde 4-5 saat çalışıp köşeme çekilmemeliyim”. Toyran konuşmasının sonunda destek veren tüm delegelere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817