İYİ Partililer Eğitimcileri Ağırladı

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü farklı bir etkinlikle geçirdi. Siyaset Akademisi ve Eğitimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Zehra Demirbaş tarafından düzenlenen organizasyonla parti yöneticileri, Körfez’deki emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltılı program Körfez Center’daki kafeteryada gerçekleşti.

ATATÜRK UNUTULMADI

Özellikle emekli eğitimcilerin büyük ilgi gösterdikleri kahvaltılı buluşmaya; İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ile İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat da katıldı. Davetlerine gösterilen ilgi dolayısıyla konuklarına teşekkür eden İYİ Parti Siyaset Akademisi ve Eğitimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Zehra Demirbaş, “Tüm eğitim camiasının Öğretmen Gününü kutluyorum. Başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yitirdiğimiz bütün eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817