banner2779
banner2752
banner2750

İYİ Partililerden Dilovası Çıkarması


 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, il başkanı Şanbaz Yıldız, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri saha çalışmalarına Dilovası’nda devam etti. İlçe ilçe dolaşan, ülke sorunlarını ve İYİ Parti’nin çözüm önerilerini anlatan İYİ Partililer Dilovası’nda esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. İYİ Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nda buluşan partililer daha sonra 12 mahalleyi ziyaret etti. Mahallelerde evlere konuk olan İYİ Partililer ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.


GEÇİM SIKINTISI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Türkiye’nin iyi olması, Kocaeli’nin iyi olması için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Dilovası ilçemizdeydik. Sanayinin yoğun olduğu, çarpık yapılaşma nedeniyle ilçe nüfusunun sanayi kuruluşlarının olumsuz etkileriyle baş başa kaldığı bir ilçemiz Dilovası. Üstelik bu kadar sanayi kuruluşu olmasına rağmen iş gücü sürekli diğer ilçelerden yahut İstanbul, Sakarya gibi komşu kentlerden geliyor. İlçe halkı işsizlikle mücadele etmek zorunda kalıyor. Bugün işsizliği ile, çevre sorunları ile, geçim sıkıntıları ile Dilovası halkını dinledik” dedi.


 

YURTDIŞINA KAÇAN GENÇLER

İlçede genç nüfusun her geçen gün azaldığını, bunun temel sebebinin gençlerin yurtdışına kaçması olduğunu ifade eden Şanbaz Yıldız Dilovası programı ile ilgili sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Dilovası’nda gençlerin umudu kalmamış. İktidar partisi bir ilçede yapabileceği en kötü şeyi yapmış ve gençlerin umudunu çalmış. O gençler yurtdışına kaçmak için fırsat kolluyor sürekli. Bugüne kadar 2-3 bin Dilovası genci yurtdışına kaçarak kendisine orada bir yaşam kurmuş. Biz bu kaçışın sebebini çok iyi biliyoruz.

SEBEPLERİ İNCELEYECEĞİZ

Geleceğini göremeyen, asgari ücretiyle insan gibi geçinemeyen, asgari ücretle dahi iş bulamayan gençlerimiz çareyi başka ülkelere göç etmekte buluyor. İYİ Parti iktidarında, Millet İttifakı kadrolarının göreve gelmesiyle birlikte ilk icraatlarımızdan biri yurtdışına beyin göçü olarak adlandırdığımız gençlerimizin bu kaçışıyla ilgilenmek olacak. Sebeplerini az çok bilsek de detaylı araştırma komisyonları oluşturarak konuyu irdeleyecek ve gençlerimizin hayallerini, geleceklerini kendi ana vatanlarında, Türkiye topraklarında gerçekleştirmesini sağlayacağız. Gençlerimiz için, gelecek kuşaklarımız için İYİ bir Türkiye, İYİ bir Kocaeli, İYİ bir Dilovası oluşturacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751