banner2779
banner2752
banner2750

İYİ PARTİNİN HANIMLARI  KOLLARI SIVADI

Partinin Körfez’de rekor sayılacak bir hızla yeni üye kaydı yapmasında ve üye sayısının 4 bine yaklaşmasında önemli rol oynayan kadınlar, taziye, hasta, yardıma muhtaç aile ziyaretleri ve nokta ziyaretleri yaparak hızlı bir başlangıç gerçekleştirdiler.

Ziyaretler sırasında İl Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanı Pelin Dönge’de ekipte yer alarak, saha çalışmalarına destek verdi.

Bir süre önce babasıyla birlikte trafik kazası geçiren ve ayağından yaralanan Murat Kurt, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatih Işık’ın eşi Nilgün Işık ziyaret edilen noktalar arasında yer aldı.

İYİ Partili kadınlar, hasta evlerine de ziyaretler düzenleyerek, bu sırada istek üzerine partiye yeni katılımlar da sağladılar.

Rekor bir hızla çok sayıda eve ve noktaya ziyaretler yapan kadınlar, partiye olan olumlu yaklaşımın ve yeni katılımların kendilerini mutlu ettiğini söylediler. Körfez İlçe Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanı Aynur Vergili, bu ay ve önümüzdeki ay daha aktif çalışmalar yapacaklarını ve ilk olacak projelere imza atacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751