İYİ’ler Körfez’de Dayanışma İçinde

Partinin eski ve yeni yöneticilerinin verdikleri birliktelik görüntüleri dikkat çekiyor

Bir süre önce eski ilçe başkanlarından Cahit Sürüm’ün istifası ile boşalan Körfez İlçe Başkanlığı görevine, halen Körfez Belediyesi’nde meclis üyesi olan Mehmet Candemir’in atanmasının ardından yeni yönetim belirlenmiş ve genel merkez tarafından onaylanmıştı. Partide eski ve yeni yönetim kurulları arasındaki dayanışma da devam ediyor.

POLAT VE VERGİLİ CANDEMİR’İ KUTLADI

Eski ilçe yönetiminde Teşkilat Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Tugay Polat ile Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Aynur Vergili, mevcut ilçe başkanı Mehmet Candemir’e destek ziyaretinde bulundu. Parti binasında gerçekleşen buluşma sırasında Candemir’e çiçek ve bir hediye takdim eden Polat ve Vergili, kendisine görevinde başarılar diledi.

BAŞKAN ÇOK MUTLU OLDU

Konukları ile yakından ilgilenen İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, “Hem Tugay Bey ve hem de Aynur Hanım teşkilatımıza büyük emekler vermiş, başarılı yönetimimizin mimarlarından olan isimler olarak dikkat çekmiştir. Kendilerinin bu destek ziyareti de bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Körfezli İYİ’ler olarak her zaman bir ve beraberiz” açıklamasında bulundu.

DESTEK ZİYARETİ

Buluşma sonrasında bir açıklama yapan ve ev sahipliği dolayısıyla Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir’e teşekkür eden Teşkilat eski Başkanı Tugay Polat, “Yeni yönetim kurulumuzu tebrik etmek ve çalışmalarında kendilerinin yanında olduğumuzu göstermek adına Aynur hanım ile birlikte partimizi ziyaret ettik. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817