İZAYDAŞ ailesi bayramlaştı
  

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini bayram öncesinde gerçekleştirdi. Törende konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, şirketin yakaladığı gelişim ivmesi sebebiyle çalışanlara teşekkür etti, tek tek bayramlarını kutladı.

 

BAŞARILI BİR DÖNEM DAHA

Fabrika yemekhanesinde 08.00 vardiya değişim saatinde gerçekleştirilen törene, Genel Müdür Muhammet Saraç’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, birim müdürleri, yöneticileri, sendika temsilcileri ve çalışanlar katıldı. Törende çalışanlara hitaben konuşan Genel Müdür Saraç, “Şirket olarak başarılı bir dönem geçirmeye devam ediyoruz. Atık gelişindeki artış devam ediyor. Tesis içi yenileme çalışmaları devam ediyor. HES gibi, Atıksu Arıtma Tesisi gibi yeni yatırımlarımız büyük bir hızla tamamlanıyor. Ve daha da önemlisi bu yatırımlarımızı kredi kullanmadan gerçekleştirebiliyoruz” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE BAŞARIYORUZ”

İZAYDAŞ’ın geleceğe bu tempoda ve başarılı bir şekilde yürümesinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İZAYDAŞ yönetiminin olduğu kadar çalışanların da önemli katkıları bulunduğunu dile getiren Genel Müdür Saraç, “İZAYDAŞ’ın başarılarının asıl sahibi sizlersiniz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma bu toplantı vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyor ve sizleri alkışlıyorum. İlk gün söylediğim gibi, burada çalışan herkes ekibimizin bir parçasıdır. Bu bakışa inanmaya devam ettiğimiz sürece her zaman daha iyiye gitmeye devam ederiz” diye konuştu.

 

ÇOK ÖNEMLİ 3 KAVRAM

Yılın ilk yarısında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kısaca bilgi veren Genel Müdür Saraç, devam eden ve hazırlık yapılan projeleri de özet olarak aktardı. Muhammet Saraç, iş güvenliği, yönetim sistemlerine uyum ve müşteri memnuniyeti kavramlarını çok önemsediklerini, bu konularda hiçbir kişiyle hiçbir zaman pazarlık yapmayacaklarının da altını çizdi. Saraç, “Burası da bir üretim tesisidir. Her tesis gibi riskleri vardır. Riskler belirlenir, tedbirler alınır ve gereklere uygun olarak çalışılırsa, güvenli bir şekilde çalışmaya devam eder” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817