İZAYDAŞ AKADEMİ 25. DÖNEM MEZUNLARI HYUNDAİ’DEN
 Hyundai Assan fabrikasının çeşitli bölümlerinde görevli çevre ve atık yönetimi mühendis yetkililerinden oluşan 15 kişilik grup, İZAYDAŞ’ın uzman kadrosu tarafından teorik ve pratik eğitim gördü. Atık yönetiminin tüm aşamalarını öğrenme imkânı bulan 25. dönem İZAYDAŞ Akademi katılımcılarına eğitimlerin sonunda sertifikaları verildi. Genel Müdürlük toplantı salonunda gerçekleşen sertifika töreninde İZAYDAŞ yöneticileri, eğitmenler ve Akademi katılımcıları hazır bulundu.

 

TECRÜBE PAYLAŞIMI

Sertifika töreni öncesi düşüncelerini paylaşan İZAYDAŞ Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, İZAYDAŞ’ın tecrübe ve birikimlerinin İZAYDAŞ Akademi adı altında sektörün aktörleriyle sistematik bir şekilde paylaşılmasını önemsediklerini kaydetti. İZAYDAŞ Akademi katılımcıları da, eğitim programını yararlı bulduklarını ve pratikte uyguladıkları bilgilerini pekiştirmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817