banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZAYDAŞ, İPRAGAZ yetkililerini mezun etti
 Türkiye’nin atık yönetiminde öncü kuruluşu İZAYDAŞ, düzenlediği Akademi programları ile sektörün geleceğine ışık tutmaya devam ediyor. İZAYDAŞ Akademi 20. döneminde bu kez Türkiye’nin farklı illerinden gelen İPRAGAZ işletme sorumlularını ağırladı. Diyarbakır’dan İzmir’e, Trabzon’dan Hatay’a ülkemizin 15 noktasında faaliyet gösteren İPRAGAZ tesislerindeki sorumlu yöneticiler, İZAYDAŞ Akademi’nin 20. dönem mezunları oldu.

 

İPRAGAZ YÖNETİCİLERİ

Yirmi kişilik yönetici grubu, konusunda uzman İZAYDAŞ yöneticileri tarafından tek günlük teorik ve pratik eğitim gördü. Atık yönetiminin tüm aşamalarını öğrenme imkânı bulan İZAYDAŞ Akademi katılımcılarına programın sonunda atık yönetimi eğitimi sertifikaları verildi. Genel müdürlük toplantı salonunda gerçekleşen törende İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, İZAYDAŞ yöneticileri, Akademi Eğitmenleri ve İZAYDAŞ Akademi’nin 20. dönem katılımcıları yer aldı.

 

YEŞİL MASA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sertifika töreni öncesi düşüncelerini dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, şirketin tecrübe ve birikimlerini “İZAYDAŞ Akademi” adı altında sektörün aktörleri ile paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti, dile getirdi. İZAYDAŞ Akademi katılımcılarından İPRAGAZ Merkez İşletme Sorumlusu Cem Vidin ise eğitim programının bundan sonraki faaliyetlerine olumlu katkılarını görecekleri için mutlu olduklarını ifade ederek programda emeği geçen tüm İZAYDAŞ yetkililerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Akademi öğrencilerine katılım belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, akademi boyunca gruplar halinde derslere en fazla katılım gösteren beş ayrı masadan yeşil masanın katılımcılarına sembolik bir ödül verdi.

 

HANGİ KONULAR ELE ALINDI?

Tam gün süren eğitim programında; İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri, atıkların taşınması, tıbbi atıkların yönetimi, tehlikeli atık beyan sistemi ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. İPRAGAZ yetkilileri ayrıca şirket içinde teknik incelemelerde de bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826