İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Emiroğlu’nu ağırladı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu ağırladı. İZAYDAŞ’ın tesislerini yerinde inceleyen Emiroğlu, “Çevreye duyarlı böyle bir tesisin ilimizde faaliyet göstermesinden gurur duydum” dedi.

İZAYDAŞ YÖNETİCİLERİ AĞIRLADI

İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun ziyareti, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, Depolama Alanları Müdürü Mahmut Kıldıze, Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede ile Özel Kalem  Müdürü Yusuf Yazıcı katıldı.

 TANITIM VE TEKNİK GEZİ

Genel Müdürlük konferans salonunda başlayan ziyaret programında ilk olarak İZAYDAŞ’ın faaliyetlerini ve çalışma sistemini anlatan tanıtım filmi izlendi. Daha sonra tesislerin yerinde incelendiği bir teknik gezi düzenlendi. Genel Müdür Saraç başta olmak üzere İZAYDAŞ yöneticileri, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’na sırasıyla, yakma tesisinde kontrol odası, biyogaz tesisi, çöp sızıntı suyu arıtma tesisi, depolama alanları, koku bariyeri ve rüzgar türbini ile (LFG)çöp gazından enerji üretim tesisinde brifing verdi. İZAYDAŞ bünyesinde gerçekleştirilen tüm faaliyetler hakkında detaylı bilgi alan Kaymakam Emiroğlu’nun her konuyu ilgiyle takip etti.

 

“MUTLU OLDUM, GURUR DUYDUM”

Ziyaretin ardından görüşlerini dile getiren İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, “Çok kıymetli Genel Müdür Muhammet Saraç ve arkadaşları kapsamlı bir brifing verdi. Tesisleri yerinde inceledik. İlimizde böyle bir tesisi görmekten gurur duydum. İleri teknolojiyi kullanan çevreye duyarlı tesisler, halkımızın yaşam kalitesini arttırmaktadır. Başta Sayın Genel Müdür olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817