banner2779
banner2752
banner2750

İZAYDAŞ’a Atık Ara Depolama Tesisi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ, tesisin uzun yıllar hizmet vermesi için büyümeye devam ederken modern yatırımlara da imza atıyor. İZAYDAŞ, sektöre daha geniş bir yelpazede hizmet verebilmek için yılbaşında temellerini attığı Atık Ara Depolama Tesisi inşaatını tamamladı.

 

YÖNETMELİĞE UYGUN

İZAYDAŞ Atık Ara depolama tesisi, atıkların geri kazanım veya nihai bertaraf tesislerine ulaştırılmadan önce atık miktarının yeterli kapasiteye ulaşıncaya kadar güvenli bir şekilde depolanmasını sağlayacak. Tesis “Atık Ara Depolama Tesisleri Tebliği’ne uygun olarak inşa edildi.

 

DAHA FAZLA TALEP KARŞILANACAK

Atık Ara Depolama Tesisi, öncelikli olarak yakma tesisinin duruş ve bakım sürecinde de müşterilerin taleplerini karşılamak ve müşterilere daha fazla  atık çeşidi için  hizmet vermek amacı ile kullanılacak.

 

TESİSİN ÖZELLİKLERİ

Atık Ara Depolama Tesisi açık ve kapalı alan olmak üzere iki bölüm halinde toplam 2.252 m2’den oluşuyor. Bir adet ofis binası ve bir kantar bulunan açık alan, atıkların girişi, hazırlığı ve özel atıkların ayrımının yapıldığı bölüm olarak değerlendirilecek. Kapalı alanda ise depolama bölümlerini ayıran betonarme perdeler, sprinker yangın söndürme sitemi, exproof özellikte elektrik tesisatı ayrıca doğal ve cebri havalandırma sistemi bulunuyor. Tesisin inşası tamamlanırken lisans başvuru işlemleri de başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751