İZAYDAŞ’ta bowling heyecanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, bowling turnuvasında bir araya geldi. Samimi bir ortamda tatlı bir rekabetin yaşandığı turnuvada ilk üçe giren kadınlar kupa ile ödüllendirildi.

KADIN ÇALIŞANLAR ARASINDA

Çalışanlar arasında motivasyonu artırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla İzmit NCity alışveriş merkezinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliğe, Genel Müdür Muhammet Saraç eşi Meryem Saraç ile birlikte katılırken, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, kurum yöneticileri de programda hazır bulundu. Program, turnuva öncesi düzenlenen yemekle başladı. Sohbet eşliğinde geçen yemeğin ardından konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, turnuvaya katılan kadın çalışanlara teşekkür ederek, başarılar diledi.

KALAYCIOĞLU ŞAMPİYON

Bowling turnuvasında, dörder kişiden oluşan gruplar toplam yedi yolda mücadele etti. Her sporcunun bireysel olarak topladığı puanlar dereceye girenleri belirledi. Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu, 175 puanla turnuvanın şampiyonu olurken, 171 puanla Laboratuvar çalışanı Doğuş Demir ikinci, 164 puanla İdari İşler çalışanı Suna Demir üçüncü oldu. Başarılı sporcular Genel Müdür Muhammet Saraç’ın elinden kupalarına kavuşurken, turnuvaya katılan İZAYDAŞ’ın tüm kadın çalışanlarına madalya verildi. Renkli görüntülerin öne çıktığı turnuvada İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, hem spor yapma hem de eğlenip iş stresinden uzaklaşma imkanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817