banner2779
banner2752
banner2750

İZAYDAŞ’tan kan bağışı
  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna bir destek te İZAYDAŞ verdi. Yaklaşık yedi yıldır gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine bu yıl İZAYDAŞ’tan 24 kişi katıldı.

 

İZAYDAŞ’TAN 24 KİŞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile düzenlenen kan bağışı organizasyonlarından biri de İZAYDAŞ’ta gerçekleştirildi. Düzenli olarak kan bağışında bulunarak bronz madalya sahibi olan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın da kan verdiği etkinlikte, çalışan ve yöneticilerden oluşan 24 kişi Türk Kızılayı İzmit Şubesinin özel donanımlı otobüsünde kan bağışında bulundu.

 

“İZAYDAŞ BU KONUDA BİLİNÇLİ”

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza şifa olması açısından kan bağışının önemine dikkat çeken Genel Müdür Saraç, “Sosyal bilinç oluşturmak ve farkındalığı arttırmak için bu etkinlikte yer alarak örnek olmak istedik. İZAYDAŞ’ta zaten herkes kan bağışını önemsiyor. Bu bilinç bizleri çok mutlu ediyor. Bu etkinlikte emeği geçen, kan bağışında bulunan arkadaşlarıma ve tüm Kızılay ekibine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

KAN BAĞIŞLAYAN İSİMLER

Muhammet Saraç, Salih Deveci, Fikret Kara, Mustafa Yıldırım, Sezgin Demiröz, Yılmaz Çelik, Mustafa Dilaver, Şevket Karaaslan, Harun Kılıç, Ahmet Aydın, Ahmet Çelik, Sabri Şahin, Mehmet Şahin, Murat Recep Akar, Ramazan Karaboğa, Nurkan Kolay, Halil Yazıcıoğlu, Özcan Şakar, Hasan Üstün, Osman Mehmet Yıldırım, İbrahim Taş, Volkan Torgut, Ethem Yılmaz, Muhammet Çalış.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751