banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZCİ OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ilklere imza atmaya devam ediyor. Yaptığı faaliyetler ve etkinliklerle Türkiye çapında adından söz ettiren Büyükşehir Kağıtspor kulübünün çalışkan izcileri İzci Olimpiyatları düzenleme kararı aldı. Kocaeli’de yer alan İzci kulüpleriyle birlikte 22 Mayıs Pazar günü saat 14:00’de Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde (SEKASEM) yapılacak.

 

SEKASEM’DE YAPILACAK

İzci Olimpiyatlarına Kocaeli’den bir çok kulüpten yaklaşık üç yüz izci katılacak. Etkinlikte izciler, izciliğin temel kurallarının öğreniminin yanı sıra, bir dizi eğlenceli parkurdan geçecek. İzciler, engelli geçiş, denge tahtası, şifreleme, ok atışı, tırtıl, uzun atlama, düğüm istasyonu, çadır kurma, minyatür kale, izci türeleri etaplarından geçecek. Etkinlikte, Olimpiyat oyunlarında dereceye giren izcilere madalya verilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826