İZGİAD KÖGİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz aylarda 2.Olağanüstü Genel Kurulunu yapan KÖGİAD yeni yönetimi ve yeni dernek lokaliyle Kocaeli ve Körfez Basınını üyelerini kahvaltılı tanıtım toplantısında misafir etmişti. Kögiad her hafta yaptığı Yönetim Kurulu toplantısına İZGİAD İzmit Genç İşadamları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

           

            Ziyarete İZGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurhayat Güldüren Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Erenkaya ,Volkan Kavşut ,Şaban Kulaksız, Kemal Yıldırım ,Gürkan Demirci ,Firuzan Taş katıldı.

 

Kögiad Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Alkan Eski Başkan Erdal Yavuz Yönetim Kurulu üyeleri Şeref Usta, Fatih Fidan, Mitat Atalay, İlker Kızılkaya, İlker Can Dönmez, Zahir Yıldız ,Üyeler Yunus Coşkun, Semra Özdemir, misafirlerini kapıda karşıladılar.

 

Kögiad ve İzgiad yönetim kurulu başkanları ve üyeleri ilk olarak tanışma yaptılar. İZGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurhayat Güldüren yaptığı konuşmada yeni göreve gelen Başkan Haydar Alkan ve Yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

Sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaptı. Güldüren sözlerine şöyle devam etti. Güldüren''Yönetim kurullarımız ve üyelerimizden örnek verirsek Türkiye’nin mozaiklerini oluşturduğumuzu görürüz. Bu mozaikle birlik, beraberlikle bir çok işi ve projeyi yapacağız. Bu tür sivil toplum örgütlerinin önemi gün geçtikçe artıyor.dedi


Kögiad Başkanı Haydar Alkan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. İzgiad yönetim kurulu başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Başkan Alkan, başkan Güldüren’ in yaptığı konuşmalara gönülden katıldığını birlikte bir çok şeyi yapabileceklerini bundan önceki yönetim kurulların yaptığı çalışmaların devamının geleceğini yapmış oldukları bir çok projenin daha üstünde projeler yapacaklarını söyledi.

 

 

 

           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817