banner2779
banner2752
banner2750

İzgim, Afet Bölgesinden İlimize Gelen Çocukları Ağırladı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki depremin ardından tüm birimleriyle harekete geçerek deprem bölgesine yardımlarını ulaştıran İzmit Belediyesi, afet bölgesinden ilimize yerleşen depremzedelere de ihtiyaçları doğrultusunda destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi, afet bölgesinden ilimize gelen ailelerin çocuklarını ağırladı. 

İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

İzmit Belediyesi, depremle birlikte evlerinden ayrılmak zorunda kalan çocukların bu dönemi en az hasarla atlatması için mücadele veriyor. İzmit Belediyesi deprem mağduru çocuklar için Çınar Çocuk Evi’nin, gençler için Çınar Akademi’nin kapılarını açtı. Yunus Emre Kültür Merkezi’ni Depremzede Destek Noktası olarak belirleyen İzmit Belediyesi, deprem mağduru vatandaşlara giyim, gıda, ev eşyası ve hijyenik malzemeleri temin ederken psikososyal destek de sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751