banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMEK, HERKESE HİTAP EDİYOR
 İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarının her yaştan kişiye hitap ettiği kaydedildi.

Yaklaşık 5 yıl içinde 50 binden kişinin İZMEK kurslarından mezun olduğunu söyleyen yetkililer” İZMEK’in hedefi,  7’den 77’ye herkese bir meslek öğretmektir. Bu bir yabancı dil  de olabilir , gitar çalmak da, yağlı boya yapmakta. Halen 48 ayrı noktada 351 sınıfta 93 farklı branşta kurslar düzenliyoruz. Geçen yıl 15 bin kişiyi mezun ettiğimiz İZMEK’ten bu sene en az 20 bin kişinin yararlanmasını sağlamak istiyoruz. İZMEK’te mesleki kurslar, sosyal kültürel kurslar, müzik kursları, dil kursları ve bilgisayar kursları düzenlenmekte  ve bunların hepsi ücretsizdir. Kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı  belgeler verilip, istihdama da önemli katkı sağlanmaktadır” dediler. İZMEK bünyesinde açılan giyim iğne oyası, yağlıboya resim, ev tekstili, keçe nakışı, geleneksel el nakısı, mozaik, şiş ve tığ örücülüğü, takı tasarım, çini, cilt bakımı, kuaförlük, kırkyama, tezhip, hüsn-ü hat, moda tasarım, karikatür, pasta yapımı, mis sabunu, mum yapımı, Türk ve Osmanlı yemekleri, ahşap rolyef, yabancı diller, işaret dili, gitar, keman, bağlama, güzel konuşma ve diksiyon, bilgisayar işletmenliği kurslarının en çok ilgi gören kurslar olduğu bildirilerek” bir meslek sahibi olmak, hobiyle uğraşmak, boş vakitlerini değerlendirmek isteyenlerin mutlaka İZMEK’e  gelmeleri de istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826