İZMEK KURSLARINDA ETKİNLİKLER

 

Zabıtan Mahalle Konağında açılan yaz kurslarından Kur’an-ı Kerim kursiyerlerinin düzenledikleri etkinlik büyük beğeni topladı. 25 öğrencinin  15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili gerçekleştirdikleri gösteri görülmeye değerdi. Kurs öğretmeni Mücellla Özcan nezaretinde öğrencilerin vatan ve bayrak sevgisi temalı gösterisini izleyenlerin oldukça etkilendikleri gözlendi.

 

DİYET EĞİTİMİ

 

Yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmek için Topçular Mahalle konağında açılan Kur’an-ı Kerim, gitar, okuma yazma ve spor kurslarına katılanlara İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlilerince diyabet eğitimi verildi. Diyetisyen Fatma Yıldırım tarafından verilen eğitime katılanların vücut analiz ölçümleri de yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817