İZMEK YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI
İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile 45 kurs merkezinde 93 farklı branşta açılacak olan İZMEK kurslarının 2014–2015 eğitim öğretim dönemi için kurs kayıtları başlıyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği, geçtiğimiz dönem yaklaşık 15 bin mezun veren ve bu dönem 20 bin kursiyerin hedeflendiği,  bir halk üniversitesine dönüşen kurslarda Meslek Kursları, Sosyal Kültürel Kurslar, Müzik Kursları, Bilgisayar Kursları olmak üzere farklı gruplarda eğitimler verilmektedir.

KAYIT YAPTIRMAK ÇOK KOLAY

Vatandaşlar 01 Eylül tarihinden itibaren İzmek Kurs Merkezi’nde, Hanımeli Kültür Merkezi’nde, Alikahya Kültür Merkezi’nde, Yenidoğan Kültür Merkezi’nde, Çukurbağ Kültür Merkezi’nde, Necip Fazıl Kısa Kültür Merkezi’nde, Kuruçeşme Kültür Merkezi’nde, Akmeşe Maahalle Konağı’nda ve Mahalle Muhtarlıklarında kayıtlarını yaptırabilirler.

Başvuru için kimlik fotokopisi ve öğrenim belgesi fotokopisinin gerekli olduğunu belirten İZMEK yetkilileri, vatandaşların 325 20 21 nolu telefonu arayarak detaylı bilgiye ulaşabileceklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817