İZMEK’İN EN BÜYÜK SERGİSİ AÇILDI

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa faaliyetlerini sürdürdüğü İZMEK Kurs Merkezleri’nde 2013 yılı kurs sezonunun sergileri ardı ardına açılmaya devam ediyor. Son olarak Hanımeli Kurs Merkezi'nin açtığı sergide 24 branşta eğitim gören 967 kursiyerin hazırladıkları işler sergilendi.

Yahya Kaptan Mahallesi’nde hizmet veren Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen serginin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediye Meclis Üyesi Emine Okanalp, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdür Salih Aydın, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Haluk Aygün, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

967 KURSİYERİN İŞLERİ SERGİLENDİ

Geleneksel nakış, tel kırma, kuaförlük iğne oyası, mefruşat, giyim, keçe nakışı, yağlı boya, resim, ahşap rölyef, hasır örme, dantel anglez, el nakışı, manikür pedikür, ahşap boyama, cilt bakımı, ahşap yakma, takı tasarımı, İngilizce, Arapça, keman, gitar, bağlama, spor ve dans olmak üzere 24 branş 64 grupta eğitim veren kursun sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

YENİLENEREK DEVAM EDECEK

Sezon boyunca kursiyerler tarafından hazırlanan işler görmeye gelenlerin beğenisini kazandı. Sergi açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat “İzmit Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız çalışmalar önümüzdeki dönemde de devam edecek.  Kursiyerlerimizin daha iyi şartlarda hizmet alabilmeleri için sürekli yenilikler getiriyoruz. Kursiyerlerimiz yaptıkları ürünleri Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki kendilerine tahsis edilen dükkanlar da satarak bütçelerine katkı sağlayabilecekler” dedi. .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817